Η XM εκσυγχρονίζει σχολείο στο Βιετνάμ

Αναρτήθηκε στις 19/3/2024 09:18 GMT. Περισσότερα CSR

Στο πλαίσιο μιας συνεργασίας με το πρόγραμμα Nuôi Em, η XM στις 20 Δεκεμβρίου βοήθησε στον εκσυγχρονισμό ενός σχολείου στα υψίπεδα του Βιετνάμ. Συγκεκριμένα, προσφέραμε στο σχολείο της περιοχής Σον Λα 15 υπολογιστές, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να αποκτήσουν πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στο σχολείο Chieng Chung, συζητήσαμε με τον διευθυντή και το διδακτικό προσωπικό για να καταλάβουμε καλύτερα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στην περιοχή.

Επίσης, η ομάδα μας εξήγησε στα παιδιά τα βασικά για τους υπολογιστές και τους έδειξε πώς να τους χρησιμοποιούν στην πράξη.

Το πρόγραμμα Nuôi Em εντοπίζει τα μη προνομιούχα παιδιά που βρίσκονται σε απομακρυσμένες, μειονεκτικές περιοχές του Βιετνάμ και αναπτύσσει δράσεις για τη στήριξή τους. Οι δράσεις αυτές περιλαμβάνουν την παροχή γευμάτων, την κατασκευή εργαστηρίων υπολογιστών, σχολείων, γεφυρών, την υιοθεσία παιδιών και άλλες φιλανθρωπικές προσπάθειες. Στόχος του προγράμματος είναι η αναζωογόνηση των φτωχών κοινοτήτων μέσω στοχευμένης βοήθειας.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα Nuôi Em.