XM levert technologie aan school in Vietnam

Geplaatst op 19 maart 2024 om 9.37 uur GMT. Lees meer CSR

XM heeft op 20 december 2023 wederom een prachtig samenwerkingsverband gevormd via het Nuôi Em-project, waarbij we bijna een technologische revolutie in de Vietnamese Hooglanden bewerkstelligden. Door het doneren van 15 computers overbruggen we de technologiekloof voor leerlingen in Son La in Vietnam.

Tijdens ons bezoek aan de school Chieng Chung gingen we in gesprek met het schoolhoofd en de leerkrachten om beter inzicht te krijgen in de unieke uitdagingen waarmee leerlingen in dit gebied worden geconfronteerd.

Ons team heeft de leerlingen ook actief ondersteund door hen de basisbeginselen van computers bij te brengen en hen praktijkervaring met de nieuwe apparatuur te laten opdoen.

Nuôi Em zet zich enorm in voor kansarme kinderen in afgelegen, achtergestelde regio’s van Vietnam en ontwikkelt daarbij waardevolle projecten. Deze projecten omvatten het verstrekken van maaltijden, het bouwen van computerlokalen, scholen, bruggen, het adopteren van kinderen en talloze andere activiteiten rondom liefdadigheid. Hun voornaamste doel is om minderbedeelde gemeenschappen te helpen door middel van gerichte hulp.

Klik hier om meer te weten te komen: Nuôi Em-project.